Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

Accommodaties

't Kraanven

In de bosrijke omgeving van Loon op Zand, nabij de Efteling ligt 't Kraanven. Wij verhuren 1 accommodatie die geschikt is voor groepen tot 60 personen. Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke, sportieve activiteiten op het sportveld of in de Speelhal.

Toon aanbod

Stevenshof

Tussen Nijmegen en Venray, in het natuurrijke dorpje Stevensbeek, ligt groepsaccommodatie Stevenshof met 2 aparte (20/35 pers.) accommodaties. Een geschikte en unieke locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of ander gezelschap.

Toon aanbod

De Putte

Groepsaccommodatie De Putte is een verbouwde boerderij, waarvan de vorm en sfeer bewaard zijn gebleven.De accommodatie is geschikt voor 40 personen, en is gelegen aan de rand van het dorp Hoogeloon, vlakbij de bossen, een fraaie landschapsplas en een speelbos voor de kinderen.

Toon aanbod

De Wijsthoeve

Groepsaccommodatie De Wijsthoeve, gelegen in het natuurgebied De Maashorst bij Heesch, heeft twee accommodaties, geschikt voor 22 en 32 personen. Naast de accommodatie ligt manage de Wijsthoeve, met mogelijkheden voor pony-, paardrijden/lessen.

Toon aanbod

Willy Hoeve

In het mooiste gedeelte van de ‘Groene Kempen’ ligt Bergeijk als een parel van rust in bossen en natuurschoon. Temidden van deze ‘groene Oase’ vindt u de Willy-Hoeve. Een groepsaccommodatie voor 80 personen, gelegen tegenover een groot bos met prachtige wandelpaden.

Toon aanbod

De Heidebloem

Gelegen aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" biedt Recreatiepark de Heidebloem vijf accommodaties. Geschikt voor 18 tot 40 personen en variërend in luxe en comfort; van kamers met stapelbedden tot luxe hotelkamers. U vindt vast een voor u geschikte accommodatie.

Toon aanbod

De Roerdomp

Niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier ligt, midden in het groen, groepsaccommodatie de Roerdomp. Met totaal vijf accommodaties biedt deze ruimte aan groepen, tot max. 220 personen op een terrein met vele mogelijkheden.

Toon aanbod

De Geershof

De Geershof ligt zuidelijk in het bosrijke gebied tussen Breda en de Belgische grens. De groepsaccommodatie biedt veel privacy. Uw groep, van maximaal 40 personen, beschikt over het hele huis met groot terras op het zuiden en een terrein voor sport en spel.

Toon aanbod

Bij Ceulemans

Direct aan het water van de Kraaijenbergse plassen vindt u, in een prachtige boerderij, twee goed verzorgde accommodaties, ieder voor 30 pers. Ook zijn ze samen te huur (60 pers.) Met veel mogelijkheden voor watersport, waaronder zeilbotenverhuur, vlottenbouw en kanovaren.

Toon aanbod

De Buitenhorst

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst met drie luxe groepsaccommodaties een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 60 personen. Met sfeervolle woonkamers en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

Toon aanbod

Den Hazelaar

In de prachtige omgeving van Eersel ligt Den Hazelaar, met vier groepsaccommodaties voor 180 personen.Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke, sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

Toon aanbod

't Volderke

Op de rand van de gemeenten Dongen en Kaatsheuvel ligt ‘t Volderke. Met 3, los van elkaar gelegen vijf sterren groepsaccommo-daties, geschikt voor max. 16, 26 of 34 gasten. Speciaal voor zorggroepen aangepast en in luxe en sfeervol genieten van de Brabantse gastvrijheid !

Toon aanbod

W'tjewel

Groepsaccommodatie W’tjewel is landelijk gelegen tussen Eersel en Bergeijk en biedt plaats aan 120 personen. Voorzien van een profesionele keuken, een grote recreatiezaal, sportveld en speeltuin. Er wordt slechts aan 1 groep tegelijk verhuurd zodat uw privacy gewaarborgd is.

Toon aanbod

De Ganzenhof

Zoekt u een groepsaccommodatie in de regio Tilburg, Eindhoven of Turnhout? Recreatieboerderij De Ganzenhof in Bladel beschikt over 3 groepsaccommodaties, een minicamping, een atelier en een hobbybrouwerij. De Ganzenhof is geen gewone recreatieboerderij. Alles ademt creativiteit.

Toon aanbod

Paasheuvelgroep Park Ossendecht

Park Ossendrecht ligt 10 km onder Bergen op Zoom. Op het bosterrein vindt u 2 groepsaccommodaties en 4 tipi-tentenkampen, geschikt voor 30 tot 400 pers. Voor de maaltijden wordt gezorgd. Er is een zaal voor grote groepen, een openluchttheater, sportvelden en vele speeltoestellen.

Toon aanbod

Paasheuvelgroep Oosterhout

Paasheuvelgroep Oosterhout, biedt ruimte aan 100 personen en is gelegen midden in het natuurgebied de Vrachelseheide met bossen en zandverstuivingen in Oosterhout. Met een gezellig groepsverblijf, recreatiezaal en speelveld is het een ideale plek voor verenigingen en scholen.

Toon aanbod

Landgoed de Biestheuvel

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel met negen comfortabele groepsaccommodaties ruimte aan 245 personen. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit. U kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren.

Toon aanbod