Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Accommodatie 'In het riet' heeft een gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keuken, eetruimte en de zithoek in elkaar over lopen bent u altijd gezellig samen. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder meer over een vaatwasser, oven, magnetron en een extra koelkast.
 
Even relaxen in de zithoek kan met de tv, dvd-speler, muziekinstallatie en het draadloos internet. Boeken, tijdschriften en spelletjes zijn ook aanwezig. Voor de allerkleinste kunnen we zorgen voor kinderstoelen, speelkleed, box, wipstoeltje, speeltjes en spelletjes.
 
Buiten kunt u op het terras genieten van de rust en de natuur. Het weiland naast de boerderij biedt voldoende ruimte voor sport en spel. In de kindertuin kan zorgeloos en veilig worden gespeeld door grote en kleine kinderen. Bij warm weer is het heerlijk afkoelen in het water. Als de nacht begint kunt u kiezen uit vijf verschillende kamers. 
 
Uniek in de regio is ons aanbod om tijdens uw verblijf over zeilboten te kunnen beschikken. De 8 polyvalken liggen op steenworp afstand voor u klaar. Ook vlot bouwen en kanovaren kunnen uw verblijf aanvullen. Indien gewenst, maakt de eigenaar samen met u een passend programma.