Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
U kunt ook beide accommodaties Onder zeil en In het riet huren.
Allebei hebben ze een gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keukens, de eetruimten en de zithoeken in elkaar overlopen ben je altijd samen.
De keukens zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder meer over een vaatwasser, oven, magnetron koelkasten.
 
Even relaxen in de zithoek kan met de tv, dvd-speler, muziekinstallatie en het draadloos internet. Boeken, tijdschriften en spelletjes zijn ook aanwezig. Voor de allerkleinste kunnen we zorgen voor kinderstoelen, speelkleed, box, wipstoeltje, speeltjes en spelletjes.
 
Door de openslaande deuren kunt u op het terras genieten van de rust en de natuur. Het weiland naast de boerderij biedt voldoende ruimte voor sport en spel. In de kindertuin kan zorgeloos en veilig worden gespeeld door grote en kleine kinderen. Bij warm weer is het heerlijk afkoelen in het water.
 
U heeft de keuze uit 14 slaapkamers.  De kamers van Onder zeil hebben een eigen wc, wastafel en douche. Eén van de 2-persoonskamers bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een ligbad.
 
Uniek in de regio is ons aanbod om tijdens uw verblijf over zeilboten te kunnen beschikken. De 8 polyvalken liggen op steenworp afstand voor u klaar. Ook vlot bouwen en kanovaren kunnen uw verblijf aanvullen. Indien gewenst, maakt de eigenaar samen met u een passend programma.