Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Groepshuis de Potstal, één van de twee accommodaties van de Blauwe Kei, is gerealiseerd in een gedeelte van een oorspronkelijke boerderij en geschikt voor 40 personen.
Op de begane grond bevinden zich de keuken, eetzaal, recreatieruimte en een aantal douches en toiletten. Op de verdieping zijn de slaapkamers en eveneens een aantal douches en toiletten. Middels een overdekte gang is Potstal verbonden met een apart slaapgebouw. Dit nieuwe moderne slaapgebouw beschikt over slaapkamers met eigen sanitaire ruimte, kluisje, alarmeringssysteem, alsmede een aparte grote badkamer met douchebrancard voor zorggroepen. De accommodatie beschikt over een compleet ingerichte keuken. De eetzaal en recreatieruimte zijn modern, comfortabel maar ook functioneel ingericht.In de slaapkamers 1-persoons bedden compleet met hoofdkussen en dekbed, alsmede opbergmogelijkheid voor kleding e.d.
 
Vanaf april 2017 beschikt de accommodatie (inclusief het aparte slaapgebouw) over totaal 18 slaapkamers met standaard 40 bedden. Uitbreiding naar maximaal 50 slaapplaatsen is mogelijk door bijplaatsing van bedden.

Ruime (deels afsluitbare) terrassen met terrasmeubilair, een groot speelveld met sportvoorzieningen, ruime parkeergelegenheid direct grenzend aan de accommodatie en last but not least is er draadloos internet (WiFi) beschikbaar.
De groepsaccommodatie biedt daarnaast veel aanpassingen voor een aangenaam verblijf van o.a. gasten met een functiebeperking en is geheel toegankelijk voor rolstoelers.