Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

De Buitenhorst

De Buitenhorst-De Bosrand (17p.)

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties,waaronder 'De Bosrand'. In een natuurlijke en rustgevend sfeer geschikt voor groepen tot 17 personen. Met sfeervolle woonkamer en slaapkamers met een eigen landelijk karakter.

De Buitenhorst-De Bosrand (17p.) De Buitenhorst-De Bosrand (17p.) De Buitenhorst-De Bosrand (17p.) De Buitenhorst-De Bosrand (17p.) De Buitenhorst-De Bosrand (17p.)
Meer informatie

De Buitenhorst - De Ontginning (24p.)

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties, waaronder 'De Ontginning'. Een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 25 personen. Met sfeervolle woonkamer en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Buitenhorst - De Ontginning (24p.) De Buitenhorst - De Ontginning (24p.) De Buitenhorst - De Ontginning (24p.) De Buitenhorst - De Ontginning (24p.) De Buitenhorst - De Ontginning (24p.)
Meer informatie

De Buitenhorst - De Bonte Koe (25p.)

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties, waaronder 'De Bonte Koe'. Een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 25 personen. Met sfeervolle woonkamer en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Buitenhorst - De Bonte Koe  (25p.) De Buitenhorst - De Bonte Koe  (25p.) De Buitenhorst - De Bonte Koe  (25p.) De Buitenhorst - De Bonte Koe  (25p.) De Buitenhorst - De Bonte Koe  (25p.)
Meer informatie

De Buitenhorst (62p.)

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst met drie luxe groepsaccommodaties een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 60 personen. Met sfeervolle woonkamers en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Buitenhorst (62p.) De Buitenhorst (62p.) De Buitenhorst (62p.) De Buitenhorst (62p.) De Buitenhorst (62p.)
Meer informatie