Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

De Buitenhorst

De Bosrand

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties,waaronder 'De Bosrand'. In een natuurlijke en rustgevend sfeer geschikt voor groepen tot 17 personen. Met sfeervolle woonkamer en slaapkamers met een eigen landelijk karakter.

De Bosrand De Bosrand De Bosrand De Bosrand De Bosrand
Meer informatie

De Ontginning

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties, waaronder 'De Ontginning'. Een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 25 personen. Met sfeervolle woonkamer en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Ontginning De Ontginning De Ontginning De Ontginning De Ontginning
Meer informatie

De Bonte Koe

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties, waaronder 'De Bonte Koe'. Een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 25 personen. Met sfeervolle woonkamer en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Bonte Koe De Bonte Koe De Bonte Koe De Bonte Koe De Bonte Koe
Meer informatie

De Buitenhorst

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst met drie luxe groepsaccommodaties een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 60 personen. Met sfeervolle woonkamers en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Buitenhorst De Buitenhorst De Buitenhorst De Buitenhorst De Buitenhorst
Meer informatie