Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

De Bonte Koe, één van de accommodaties van de Buitenhorst biedt ruimte aan 25 personen. In de ruime en gezellige woonkamer kunt u genieten van een drankje, zittend  voor de openhaard of aan de bar. U vindt er tevens alle gemakken zoals televisie, dvdspeler en geluidsinstallatie.

De Bonte Koe heeft  negen ruime slaapkamers, ieder voorzien van twee éénpersoons bedden (boxsprings). Op 6 kamers kan een bed bijgeplaatst worden. De kamers hebben elk een modern ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers  zijn aan elkaar gekoppeld, als familiekamers en delen samen een  badkamer. Eén slaapkamer heeft voor minder valide gasten een aangepaste badkamer. Op de eerste etage  bevindt zich een slaapkamer met een badkamer waar u lekker kunt bubbelen in het bubbelbad.
 
De accommodatie beschikt over een goed ingerichte keuken waarin alle moderne faciliteiten aanwezig zijn, zoals een 6-pitsgasfornuis, koelkast, magnetron, oven en vaatwasmachine.Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig.
U kunt er ook voor kiezen de maaltijden te laten verzorgen. Deze worden dan in buffetvorm aangeboden in uw eigen accommodatie. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk en deze kunt u aanpassen aan uw eigen wensen.
 
De Bonte Koe is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst' in Schaijk en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten. Wandelroutes over het boerenland en mooie fietsroutes zijn in de directe omgeving te vinden. Ook kunt u op het erf van De Buitenhorst een kijkje nemen in de veehouderij en kunt u zelfs meehelpen met het melken van de koeien.