Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Bosrand, één van de accommodaties van de Buitenhorst biedt ruimte aan 17 personen. De accommodatie ligt aan een fraaie bosrand en heeft een gezellige woonkamer die beschikt over een open haard. U vindt er tevens alle gemakken zoals televisie, dvdspeler en geluidsinstallatie.
 
In De Bosrand vindt u zeven ruime slaapkamers die voorzien zijn van twee eenpersoonsbedden (boxsprings). Er zijn 17 bedden aanwezig. Alle kamers beschikken over een modern ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.  
 
De keuken is met twee brede schuifdeuren te scheiden van de woonkamer en voorzien van luxe inbouwapparatuur (een 5 pitsgasfornuis, koelkast, magnetron, oven, diepvries en vaatwasmachine). Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig.
U kunt er ook voor kiezen de maaltijden te laten verzorgen. Deze worden dan in buffetvorm aangeboden in uw eigen accommodatie. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk en deze kunt u aanpassen aan uw eigen wensen.
 
De Bosrand is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst' in Schaijk en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten. Wandelroutes over het boerenland en mooie fietsroutes zijn in de directe omgeving te vinden. Ook kunt u op het erf van De Buitenhorst een kijkje nemen in de veehouderij en kunt u zelfs meehelpen met het melken van de koeien.