Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Buitenhorst biedt met 3 luxe accommodaties ruimte aan totaal 60 personen. De afzonderlijke accommodaties liggen aan een fraaie bosrand en hebben allen een gezellige woonkamer met een open haard. U kunt er genieten van een drankje, zittend  voor de openhaard of aan de bar. U vindt er tevens alle gemakken zoals televisie, dvdspeler en geluidsinstallatie. 
 
Er zijn 25 ruime slaapkamers die voorzien zijn van twee eenpersoonsbedden (boxsprings).  Alle kamers beschikken over een modern ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Enkele slaapkamers zijn aan elkaar gekoppeld, als familiekamers en delen samen een  badkamer.  Ook zijn er  slaapkamer heeft voor minder valide gasten een aangepaste badkamer. Eén slaapkamer heeft zelfs met een badkamer waar u lekker kunt bubbelen in het bubbelbad.
 
De keukens zijn voorzien van luxe inbouwapparatuur (een 5-6 pitsgasfornuis, koelkast, magnetron, oven, diepvries en vaatwasmachine). Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. U kunt er ook voor kiezen de maaltijden te laten verzorgen. Deze worden dan in buffetvorm aangeboden in uw eigen accommodatie. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk en deze kunt u aanpassen aan uw eigen wensen.
 
De accommodatie  is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst' in Schaijk en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten. Wandelroutes over het boerenland en mooie fietsroutes zijn in de directe omgeving te vinden. Ook kunt u op het erf van De Buitenhorst een kijkje nemen in de veehouderij en kunt u zelfs meehelpen met het melken van de koeien.