Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Als groepsaccommodatie biedt De Ganzerik onderdak aan groepen van maximaal 52 personen. Dankzij de grote, sfeervolle recreatieruimte is deze accommodatie ideaal voor school- en jeugdkampen. Op de vloer bevindt zich een groot Ganzenbordspel. Het podium is uitgerust met een gezellige zithoek, inclusief houtkachel. Deze warmtebron is een aanvulling op de vloerverwarming die heel het gebouw verwarmt. De Ganzerik beschikt over Wifi en bevat een tv, een dvd-speler en een kleine geluidsinstallatie.
De 7 slaapkamers zijn uitgerust met een eigen sanitairblokje, dat bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Gasten dienen zelf bedlinnen mee te brengen: een dekbed of slaapzak, een hoeslaken en een kussen, plus kussensloop. In de professioneel geoutilleerde keuken heeft u de beschikking over een 6-pits gasstel, een vaatwasser, een koelkast, een flessenkoelkast, een diepvries, een magnetron en een elektrische oven.

De Ganzerik heeft buiten een ruim terras dat deels overkapt is. Het terras grenst aan een volledig omheind speelveld, waarop een tafeltennistafel staat. Op een afstand van 100 meter ligt een speelbos. Hier kunnen groepen zich naar hartenlust uitleven tijdens een bos- of avondspel, een partijtje volleybal of het maken van een groot kampvuur.