Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

Als groepsaccommodatie is Fluitekruid ingericht op groepen tot maximaal 23 personen. Natuurlijke materialen geven deze recent gebouwde accommodatie een warme en sfeervolle uitstraling. De huiskamer met zit- en eetgedeelte staat in open verbinding met de professioneel ingerichte keuken. De 'keukenbrigade' hoeft dus niks te missen van de gezelligheid in de huiskamer. Deze accommodatie is voorzien van Wifi en beschikt over een tv, een dvd-speler en een kleine geluidsinstallatie.

Vanuit de huiskamer kijkt u uit op het terras én de weilanden, die grenzen aan het speelveld. Dankzij de kleine overkapping op het terras kunt u bij regenachtig weer droog barbecuen. Het terras beschikt verder over een vuurplaats. Het speelbos ligt op 100 meter afstand en biedt volop mogelijkheden voor een bos- of avondspel, een partijtje volleybal of een groot kampvuur. Uw kinderen kunnen hier gebruikmaken van o.a. skelters.

In totaal herbergt Fluitekruid 6 slaapkamers. Dekbedden, kussens en bedlinnen zijn aanwezig. De indeling van de slaapkamers is als volgt:
• 4 slaapkamers voor 4 personen met boxspringbedden en eigen sanitair op de kamer
• 1 slaapkamer voor 4 personen: stapelbedden met comfortabele matrassen en eigen
   sanitair op de kamer

• 1 slaapkamer voor 3 personen: 1 stapelbed + 1 boxspringbed, grenzend aan toilet