Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

De Heidebloem

De Heidehof (24p.)

Aan de rand van natuurgebied de "Maashorst" vindt u deze luxe 5-sterren accommodatie. De accommodatie biedt de mogelijkheid voor het verblijf van 24 personen. Er zijn 12 ruime tweepersoons slaapkamers allen voorzien van een luxueuze badkamer.

De Heidehof (24p.) De Heidehof (24p.) De Heidehof (24p.) De Heidehof (24p.) De Heidehof (24p.)
Meer informatie

De Heidegaard (24p.)

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heidegaard. Een moderne accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 24 personen. Er zijn 4 aparte slaaplodges en een aparte centrale ruimte.

De Heidegaard (24p.) De Heidegaard (24p.) De Heidegaard (24p.) De Heidegaard (24p.) De Heidegaard (24p.)
Meer informatie

De Heideheuvel (30p.)

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heideheuvel. Een luxere accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers van 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten.

De Heideheuvel (30p.) De Heideheuvel (30p.) De Heideheuvel (30p.) De Heideheuvel (30p.) De Heideheuvel (30p.)
Meer informatie

De Heidebloem (40p.)

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heidebloem. De accommodatie is een gezellig ingericht verblijf met mogelijkheden voor groepen bestaand uit 40 personen. De Heidebloem beschikt over een knusse woonkamer en een goed uitgeruste keuken.

De Heidebloem (40p.) De Heidebloem (40p.) De Heidebloem (40p.) De Heidebloem (40p.) De Heidebloem (40p.)
Meer informatie