Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

De Heidebloem

De Heidehof

Aan de rand van natuurgebied de "Maashorst" vindt u deze luxe 5-sterren accommodatie. De accommodatie biedt de mogelijkheid voor het verblijf van 24 personen. Er zijn 12 ruime tweepersoons slaapkamers allen voorzien van een luxueuze badkamer.

De Heidehof De Heidehof De Heidehof De Heidehof De Heidehof
Meer informatie

De Heidegaard

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heidegaard. Een moderne accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 24 personen. Er zijn 4 aparte slaaplodges en een aparte centrale ruimte.

De Heidegaard De Heidegaard De Heidegaard De Heidegaard De Heidegaard
Meer informatie

De Heideheuvel

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heideheuvel. Een luxere accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers van 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten.

De Heideheuvel De Heideheuvel De Heideheuvel De Heideheuvel De Heideheuvel
Meer informatie

De Heidebloem

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heidebloem. De accommodatie is een gezellig ingericht verblijf met mogelijkheden voor groepen bestaand uit 40 personen. De Heidebloem beschikt over een knusse woonkamer en een goed uitgeruste keuken.

De Heidebloem De Heidebloem De Heidebloem De Heidebloem De Heidebloem
Meer informatie