Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Heidegaard bestaat uit een centrale ruimte waar achter 4 aparte slaaplodges zijn gesitueerd. Het geheel heeft een moderne, sfeervolle uitstraling.
 
In de centrale ruimte kunt u gezellig onthaasten in de grote living, die voorzien is van een bar en voldoende zit gelegenheden. De open keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om gezamenlijk lekker te koken. Vanuit de living kunt u de kinderen in de gaten houden die zich wel vermaken in de grote speeltuin. 
De Heidegaard wordt verhuurd op basis van zelf verzorging maar als u eens geen zin heeft om te koken doen wij dat voor u.
 
De 4 slaaplodges zijn stoere onderkomens en iedere lodge heeft 3 slaapkamers.        Een slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en de andere kamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Verder is de slaaplodge voorzien van een badkamer met douche en toilet. Bij een verblijf met een groepsgrootte tot 18, krijgt u de beschikking over 3 lodges.
 
De gehele accommodatie is rookvrij!
 
Uiteraard is het gebruik van alle faciliteiten die ons park u te bieden heeft, voor gasten van de accommodatie geheel gratis.