Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

De Putte biedt ruimte aan 42 personen. De verblijfsruimte bestaat uit een gezellige zithoek, voorzien van Hifi set met dvd/tv , en een eetgedeelte. De accommodatie is voorzien van (vloer)verwarming zodat u ook in de wintermaanden er lekker warm bij zit. En op zonnige dagen zit u heerlijk op het terras.  Er is tevens overal Wifi draadloos internet. Iedere groep beschikt over de gehele accommodatie zodat uw privacy gewaarborgd is.

De moderne keuken is voorzien van serviesgoed en alle benodigde apparatuur zoals: koffiezetter, vaatwasmachine, magnetron, oven en koel- en vrieskast.De accommodatie is gebaseerd op zelfverzorging echter volledige maaltijdverzorging is ook mogelijk. 
 
Er zijn 7 slaapkamers; op de begane grond : 2 tweepersoons-  en 1  achtpersoons-slaapkamer. Op de bovenverdieping : 1  vierpersoons- en 3 achtpersoonsslaapkamer. Kussens zijn aanwezig, beddengoed kunt u zelf meenemen, maar is ook te huur. Er zijn 7 toiletten en 5 douches en voor mindervaliden is er een aangepaste douche/wc. 
 
Voor de sportieve ontspanning is er een sportveld en volleybalveld. Tevens heeft u de beschikking over een aparte ruimte met o.a.. tafeltennistafel en  voetbalspel. Deze is ook te gebruiken voor andere (creatieve) activiteiten.