Menu

Aanbiedingen

 • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

De Roerdomp

De Roerdomp - De Bleek (15p.)

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Bleek, geschikt voor 15 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Roerdomp - De Bleek (15p.) De Roerdomp - De Bleek (15p.) De Roerdomp - De Bleek (15p.) De Roerdomp - De Bleek (15p.) De Roerdomp - De Bleek (15p.)
Meer informatie

De Roerdomp - De Kleine Beerze (38p.)

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Kleine Beerze, geschikt voor 38 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Roerdomp - De Kleine Beerze (38p.) De Roerdomp - De Kleine Beerze (38p.) De Roerdomp - De Kleine Beerze (38p.) De Roerdomp - De Kleine Beerze (38p.) De Roerdomp - De Kleine Beerze (38p.)
Meer informatie

De Roerdomp - Den Dries (45p.)

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder Den Dries, geschikt voor 45 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Roerdomp - Den Dries (45p.) De Roerdomp - Den Dries (45p.) De Roerdomp - Den Dries (45p.) De Roerdomp - Den Dries (45p.) De Roerdomp - Den Dries (45p.)
Meer informatie

De Roerdomp - De Grote Beerze(60p.)

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Grote Beerze, geschikt voor 60 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Roerdomp - De Grote Beerze(60p.) De Roerdomp - De Grote Beerze(60p.) De Roerdomp - De Grote Beerze(60p.) De Roerdomp - De Grote Beerze(60p.) De Roerdomp - De Grote Beerze(60p.)
Meer informatie

De Roerdomp - Op 't Erf (60p.)

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder Op 't Erf, geschikt voor 60 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Roerdomp - Op 't Erf (60p.) De Roerdomp - Op 't Erf (60p.) De Roerdomp - Op 't Erf (60p.) De Roerdomp - Op 't Erf (60p.) De Roerdomp - Op 't Erf (60p.)
Meer informatie

De Roerdomp - (220p.)

Niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier ligt, midden in het groen, groepsaccommodatie de Roerdomp. Met totaal vijf accommodaties biedt deze ruimte aan groepen, tot max. 220 personen op een terrein met vele mogelijkheden.

De Roerdomp - (220p.) De Roerdomp - (220p.) De Roerdomp - (220p.) De Roerdomp - (220p.) De Roerdomp - (220p.)
Meer informatie