Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

De Roerdomp

De Bleek

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Bleek, geschikt voor 15 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Bleek De Bleek De Bleek De Bleek De Bleek
Meer informatie

De Kleine Beerze

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Kleine Beerze, geschikt voor 38 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Kleine Beerze De Kleine Beerze De Kleine Beerze De Kleine Beerze De Kleine Beerze
Meer informatie

Den Dries

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder Den Dries, geschikt voor 45 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

Den Dries Den Dries Den Dries Den Dries Den Dries
Meer informatie

De Grote Beerze

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Grote Beerze, geschikt voor 60 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Grote Beerze De Grote Beerze De Grote Beerze De Grote Beerze De Grote Beerze
Meer informatie

Op 't Erf

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder Op 't Erf, geschikt voor 60 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

Op 't Erf Op 't Erf Op 't Erf Op 't Erf Op 't Erf
Meer informatie

De Roerdomp

Niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier ligt, midden in het groen, groepsaccommodatie de Roerdomp. Met totaal vijf accommodaties biedt deze ruimte aan groepen, tot max. 220 personen op een terrein met vele mogelijkheden.

De Roerdomp De Roerdomp De Roerdomp De Roerdomp De Roerdomp
Meer informatie