Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Accommodatie De Grote Beerze, één van de accommodaties van de Roerdomp, is geschikt voor 60 personen. U heeft de beschikking over een grote verblijfsruimte en over een volledig ingerichte keuken voorzien van o.a. diepvries en vaatwasser.

Op de bovenverdieping zijn 8 slaapkamers voor zes personen en 3 slaapkamers voor vier personen, waarvan één rolstoelgankelijk is en een aangepaste toilet en douche heeft. Elke slaapkamer heeft een douche en toilet. De Grote Beerze is ook samen te huur met de aangrenzende accommodatie de Kleine Beerze (38 pers.), totale ruimte wordt dan voor 98 personen.
 
Op het terrein van de Roerdomp, 6 ha groot, vindt u diverse speelvelden met een volleybalveld  en een speelbos. De 100 meter lange stormbaan met 8 hindernissen is een echte uitdaging en de speelvijver zorgt voor verkoeling maar is onder meer ook te gebruiken voor wateractiviteiten en vlottenbouw. De Roerdomp biedt (tegen betaling) tevens activiteiten aan, waaronder aquabal, aquarol en boerengolf. Evenals midgetgolf handboog/blaaspijp-schieten en oud-hollandse spelen.
 
In de omgeving van de Roerdomp kunt u naar hartelust fietsen en wandelen. Op zeer korte afstand bevindt zich het mooie natuurgebied De Landschotse Heide en iets verder gelegen is  het bijzondere gebied van Goor en Flaes. U kunt gebruik maken van de speciale wandel- en fietstroutes, die starten en weer eindigen bij De Roerdomp.

De dorpen in de omgeving, zoals de karakteristieke Kempische dorpen, Oirschot en Eersel  bieden ook vele mogelijkheden voor culturele en sportieve activiteiten.
De nabij gelegen steden Eindhoven en Tilburg vergroten dit aanbod sterk.