Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens, vindt u het dorpje Westelbeers. Een klein gehucht in het groen. Midden in dat groen en tussen de typisch Brabantse beken Groote en Kleine Beerze vindt u groepsaccommodatie De Roerdomp. Een mooie boerderij die ruimte biedt aan totaal 220 personen en bestaat uit 5 afzonderlijke verblijven.

Elke accommodatie is apart te huur maar zijn ook met elkaar te combineren. U heeft de keuze uit vijf accommodaties; De Grote Beerze (60), de kleine Beerze (38), Op 't Erf (60), Den Dries (45) en de Bleek (15).  Elke accommodatie heeft een verblijfsruimte, een ingerichte keuken en een aantal zijn geschikt voor rolstoelggebruikers en uitgerust met een aangepaste toilet en douche.
 
Op het terrein van de Roerdomp, 6 ha groot, vindt u diverse speelvelden met een volleybalveld  en een speelbos. De 100 meter lange stormbaan met 8 hindernissen is een echte uitdaging en de speelvijver zorgt voor verkoeling maar is onder meer ook te gebruiken voor wateractiviteiten en vlottenbouw. De Roerdomp biedt (tegen betaling) tevens activiteiten aan, waaronder aquabal, aquarol en boerengolf. Evenals midgetgolf handboog/blaaspijp-schieten en oud-hollandse spelen.
 
In de omgeving van de Roerdomp kunt u naar hartelust fietsen en wandelen. Op zeer korte afstand bevindt zich het mooie natuurgebied De Landschotse Heide en iets verder gelegen is  het bijzondere gebied van Goor en Flaes. U kunt gebruik maken van de speciale wandel- en fietstroutes, die starten en weer eindigen bij De Roerdomp.

De dorpen in de omgeving, zoals de karakteristieke Kempische dorpen, Oirschot en Eersel  bieden ook vele mogelijkheden voor culturele en sportieve activiteiten.
De nabij gelegen steden Eindhoven en Tilburg vergroten dit aanbod sterk.