Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Groepsaccommodatie De Wijsthoeve bestaat uit twee accommodaties, A voor max. 22 personen en B voor max. 32 personen. Maar u kunt beide accommodaties ook gezamenlijk gebruiken voor één groep tot 54 personen. U heeft twee ruime woonkamers met zit- en eethoek, tv en dvd-speler. Tevens een eigen terras en speelweide. De Wijsthoeve is gedeeltelijk  aangepast t.b.v. mensen met een handicap. Het meenemen van uw huisdier(en) is in overleg geen probleem.

In de twee compleet ingerichte keukens kunt u uw eigen maaltijden verzorgen. Maar het is ook mogelijk één of meerdere maaltijden of barbecue door De Wijsthoeve te laten verzorgen.
 
Er is één slaapkamer voor 4 en één voor 6 personen,  één slaapkamer voor 16 personen en twee slaapkamers voor 14 personen, met douches en toiletten.
 
Naast de groepsaccommodatie ligt een binnen en buitenmanege van de Wijsthoeve. Er worden huifkarritten verzorgd  door het bos en de polder.  Maar ook kan een bezoek gebracht worden aan het bezoekerscentrum in Slabroek of een café in Nistelrode. Gezellig picknicken onderweg is ook mogelijk. De picknick verzorgt u zelf of u laat het door ons verzorgen. 
 
In de directe omgeving zijn er vele mogelijkheden voor actieve en recreatieve uitstapjes, waaronder kanovaren, kasteelbezoek of zwemmen in het golfslagbad.