Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Groepsaccommodatie B, één van de twee accommodaties van de Wijsthoeve, biedt ruimte aan 32 personen. U heeft een ruime woonkamer met zit- en eethoek, tv en dvd-speler.  Tevens een eigen terras en speelweide. De Wijsthoeve is gedeeltelijk aangepast t.b.v. mensen met een lichamelijke handicap. Het meenemen van uw huisdier(en) is in overleg geen probleem.
 
In de compleet ingerichte keuken kunt u uw eigen maaltijden verzorgen. Maar het is ook mogelijk één of meerdere maaltijden of barbecue door De Wijsthoeve te laten verzorgen.

Er is 1 slaapkamer voor vier personen  en 2 slaapkamers voor veertien personen met douches en toiletten. 

Naast de groepsaccommodatie ligt een binnen en buitenmanege van de Wijsthoeve. Er worden huifkarritten verzorgd  door het bos en de polder.  Maar ook kan een bezoek gebracht worden aan het bezoekerscentrum in Slabroek of een café in Nistelrode. Gezellig picknicken onderweg is ook mogelijk. De picknick verzorgt u zelf of u laat het door ons verzorgen. 
 
In de directe omgeving zijn er vele mogelijkheden voor actieve en recreatieve uitstapjes, waaronder kanovaren, kasteelbezoek of zwemmen in het golfslagbad.