Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

Den Hazelaar

Het Hazenhonk

In de prachtige omgeving van Eersel biedt Den Hazelaar vier groepsaccommodaties, waaronder het Hazenhonk. Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke,sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

Het Hazenhonk Het Hazenhonk Het Hazenhonk Het Hazenhonk Het Hazenhonk
Meer informatie

de Pluu

In de prachtige omgeving van Eersel biedt Den Hazelaar vier groepsaccommodaties, waaronder de Pluu. Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke en sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

de Pluu de Pluu de Pluu de Pluu de Pluu
Meer informatie

De Driepunt

In de prachtige omgeving van Eersel biedt Den Hazelaar vier groepsaccommodaties, waaronder de Driepunt. Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke, sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

De Driepunt De Driepunt De Driepunt De Driepunt De Driepunt
Meer informatie

Den Overkant

In de prachtige omgeving van Eersel biedt Den Hazelaar vier groepsaccommodaties, waaronder den Overkant.Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke en sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

Den Overkant Den Overkant Den Overkant Den Overkant Den Overkant
Meer informatie

Den Hazelaar

In de prachtige omgeving van Eersel ligt Den Hazelaar, met vier groepsaccommodaties voor 180 personen.Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke, sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

Den Hazelaar Den Hazelaar Den Hazelaar Den Hazelaar Den Hazelaar
Meer informatie