Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Accommodatie De Driepunt, één van de accommodaties van den Hazelaar, is in 2012 gebouwd en geschikt voor groepen tot maximaal 46 personen.  Er is volop aandacht voor luxe en comfort en de verblijfsruimte heeft een  landelijke uitstraling. De accommodatie is duurzaam gebouwd en voorzien van zonnecollectoren.  Naast de sfeervolle verblijfsruimte is er een volledig ingerichte keuken  en zijn er 6 vijfpersoons slaapkamers met voldoende sanitair. Bij meer personen kunt u 1 of 2  achtpersoons- slaapkamers extra huren. Huur in combinatie met accommodatie de Pluu is mogelijk, waarmee de capaciteit verhoogd wordt tot 76 personen.
 
De Driepunt heeft een eigen terras en speelveld en is gelegen op wandelafstand van een groot bos- en heidegebied. U beschikt zelfs over uw eigen toegang tot het bos. 
 
Naast het verblijf biedt de Driepunt leuke ontspanningsmogelijkheden. Behalve groepsskelters verhuren wij ook grote steps en beschikken wij over een permanent ingerichte sport- spel- & survivalbaan voor vele sportieve activiteiten. Diverse tochten in de bosrijke omgeving en ons zeer uitgebreide schietprogramma maken uw verblijf onvergetelijk.