Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel - Het Bakhuis 15pers

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Bakhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - Het Bakhuis 15pers Landgoed de Biestheuvel - Het Bakhuis 15pers Landgoed de Biestheuvel - Het Bakhuis 15pers Landgoed de Biestheuvel - Het Bakhuis 15pers Landgoed de Biestheuvel - Het Bakhuis 15pers
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - Het Koetshuis (15p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Koetshuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - Het Koetshuis (15p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Koetshuis (15p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Koetshuis (15p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Koetshuis (15p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Koetshuis (15p.)
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis (24p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Achterhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis (24p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis (24p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis (24p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis (24p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis (24p.)
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve (24p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Hoeve. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve (24p.) Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve (24p.) Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve (24p.) Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve (24p.) Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve (24p.)
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - De Schuurherd (24p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schuurherd. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - De Schuurherd (24p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schuurherd (24p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schuurherd (24p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schuurherd (24p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schuurherd (24p.)
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - Het Voorhuis (24p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Voorhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - Het Voorhuis (24p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Voorhuis (24p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Voorhuis (24p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Voorhuis (24p.) Landgoed de Biestheuvel - Het Voorhuis (24p.)
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - De Hooiberg (36p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Hooiberg. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 36 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - De Hooiberg (36p.) Landgoed de Biestheuvel - De Hooiberg (36p.) Landgoed de Biestheuvel - De Hooiberg (36p.) Landgoed de Biestheuvel - De Hooiberg (36p.) Landgoed de Biestheuvel - De Hooiberg (36p.)
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - De Schop (40p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schop. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 36 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - De Schop (40p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schop (40p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schop (40p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schop (40p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schop (40p.)
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi (43p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schaapkooi.Een sfeervol verblijf voor groepen tot 43 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi (43p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi (43p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi (43p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi (43p.) Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi (43p.)
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel (245p.)

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel met negen comfortabele groepsaccommodaties ruimte aan 245 personen. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit. U kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren.

Landgoed de Biestheuvel (245p.) Landgoed de Biestheuvel (245p.) Landgoed de Biestheuvel (245p.) Landgoed de Biestheuvel (245p.) Landgoed de Biestheuvel (245p.)
Meer informatie