Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

Landgoed de Biestheuvel

Het Bakhuis

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Bakhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Het Bakhuis Het Bakhuis Het Bakhuis Het Bakhuis Het Bakhuis
Meer informatie

Het Koetshuis

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Koetshuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Het Koetshuis Het Koetshuis Het Koetshuis Het Koetshuis Het Koetshuis
Meer informatie

Het Achterhuis

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Achterhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Het Achterhuis Het Achterhuis Het Achterhuis Het Achterhuis Het Achterhuis
Meer informatie

De Hoeve

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Hoeve. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Hoeve De Hoeve De Hoeve De Hoeve De Hoeve
Meer informatie

De Schuurherd

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schuurherd. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Schuurherd De Schuurherd De Schuurherd De Schuurherd De Schuurherd
Meer informatie

Het Voorhuis

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Voorhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Het Voorhuis Het Voorhuis Het Voorhuis Het Voorhuis Het Voorhuis
Meer informatie

De Hooiberg

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Hooiberg. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 36 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Hooiberg De Hooiberg De Hooiberg De Hooiberg De Hooiberg
Meer informatie

De Schop

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schop. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 36 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Schop De Schop De Schop De Schop De Schop
Meer informatie

De Schaapskooi

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schaapkooi.Een sfeervol verblijf voor groepen tot 43 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Schaapskooi De Schaapskooi De Schaapskooi De Schaapskooi De Schaapskooi
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel met negen comfortabele groepsaccommodaties ruimte aan 245 personen. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit. U kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren.

Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel
Meer informatie