Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Hoeve, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 24 personen. Deze karakteristieke woonboerderij is volledig gerestaureerd  en de inrichting is zeer sfeervol. Vanuit de ruime woonkamer heeft u entree naar het terras en de grote tuin. Hier staan een speeltoestel en een tafeltennistafel voor de kinderen. Dankzij de aangepaste voorzieningen is de accommodatie is ook ideaal voor gasten met een lichamelijke beperking.
 
Op de benedenverdieping bevinden zich 8 riante slaapkamers (2 x vierpersoons en 6 x tweepersoons) met aangrenzende badkamers. Zijn 24 slaapplekken niet voldoende? Dan biedt de unieke Pipowagen  6 extra slaapplaatsen.

De Hoeve is uitgerust met een professionele keuken.  U heeft de beschikking over een ruime koelkast en een eigen bar met tapinstallatie. Gaat u voor gemak, kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.
 
Ons animatieteam kan voor u een leuk dagprogramma samenstellen. U heeft de keuze uit een groot aantal creatieve workshops. Indien u uitdaging en avontuur wenst, ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zoekt u liever de rust op in de prachtige omgeving ? Kies dan voor een sportieve wandeling of fietstocht in de bossen. Of boek een leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Met een unieke Amerikaanse schoolbus of een huifkar nemen we ook het vervoer voor onze rekening.