Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Hooiberg, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 36 personen. Deze karakteristieke groepsaccommodatie heeft een landelijke, bourgondische sfeer en nodigt uit om ’s avonds bij een knapperend haardvuurtje het glas te heffen. Het overdekte terras bij de riante tuin  is een ideale plek om rustig een roman te lezen. Dankzij de aangepaste voorzieningen is de accommodatie is ook ideaal voor gasten met een lichamelijke beperking.
 
Deze sfeervolle groepsaccommodatie bevat 12 aparte slaapkamers (6 x 4 en 6 x 2 persoons) met eigen sanitair. Zijn 36 slaaplekken niet voldoende? Dan biedt de unieke Pipowagen 6 extra slaapplaatsen.  
 
Met een professionele keuken is De Hooiberg er helemaal op ingericht om voor grote groepen te koken. Gaat u voor gemak, kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.
 
Het animatieteam staat voor u klaar om een onderhoudend dagbestedingsprogramma voor u samen te stellen. U hebt de keuze uit een groot aantal creatieve workshops. Wilt u uitdaging en avontuur? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zoekt u liever de rust op in de prachtige omgeving ? Kies dan voor een sportieve wandeling of fietstocht in de bossen. Of boek een leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Met een unieke Amerikaanse schoolbus of een huifkar nemen we ook het vervoer voor onze rekening.