Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Schaapskooi, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 43 personen. Deze comfortabele accommodatie met sfeervolle open haard is voorzien van vloerverwarming. Dankzij de aangepaste voorzieningen is de accommodatie is ook ideaal voor gasten met een lichamelijke beperking.
 
U heeft de beschikking over 13 aparte slaapkamers (3 x 2, 3 x 3 en 7 x 4 persoons) met eigen sanitair.  Ook buiten is het goed toeven: de riante tuin met omheining geeft volop privacy en de kinderen kunnen zich prima vermaken met het speeltoestel en de tafeltennistafel. Zijn 43 slaaplekken niet voldoende? Dan biedt de unieke Pipowagen 6 extra slaapplaatsen.  

De keuken in De Schaapskooi biedt alle faciliteiten om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Gaat u voor gemak, kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.

Het animatieteam staat voor u klaar om een onderhoudend dagbestedingsprogramma voor u samen te stellen. U hebt de keuze uit een groot aantal creatieve workshops. Wilt u uitdaging en avontuur? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zoekt u liever de rust op in de prachtige omgeving ? Kies dan voor een sportieve wandeling of fietstocht in de bossen. Of boek een leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Met een unieke Amerikaanse schoolbus of een huifkar nemen we ook het vervoer voor onze rekening.