Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Schop, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 40 personen. De inrichting is Bourgondisch te noemen. Geniet bijvoorbeeld ’s avonds in de zitkamer bij een knapperend haardvuurtje van een pilsje of een wijntje. Lees een boek op het overdekte terras of speel een partijtje badminton in de riante, omheinde tuin. Ook gasten met een lichamelijke beperking zijn van harte welkom.
 
De accommodatie beschikt over 10 slaapkamers (5x zes persoons + 5x twee persoons*). Het sanitair ligt tegenover de slaapkamers. *Bij 4 twee persoonskamers in de nieuwe slaapvleugel is er een douche en toilet op de slaapkamer aanwezig. Zijn 40 slaapplekken niet voldoende? Dan biedt de unieke Pipowagen 6 extra slaapplaatsen.  
 
Als u verblijft in De Schop, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken.
Gaat u voor gemak, kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.
 
Het animatieteam staat voor u klaar om een onderhoudend dagbestedingsprogramma voor u samen te stellen. U hebt de keuze uit een groot aantal creatieve workshops. Wilt u uitdaging en avontuur? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zoekt u liever de rust op in de prachtige omgeving ? Kies dan voor een sportieve wandeling of fietstocht in de bossen. Of boek een leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Met een unieke Amerikaanse schoolbus of een huifkar nemen we ook het vervoer voor onze rekening.