Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Schuurherd, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 24 personen. De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van een open haard. Via de ruime, lichte tuinkamer met openslaande deuren hebt u toegang tot het terras en de grote, omheinde tuin waar een speeltoestel en tafeltennistafel staan. De Schuurherd is zo ingericht dat ook gasten met een lichamelijke beperking zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf.

In de slaapvleugel bevinden zich 8 riante slaapkamers (2 x 4 en 6 x 2 personen) met aangrenzende badkamers.  Zijn 24 slaapplekken niet voldoende? Dan biedt de unieke Pipowagen 6 extra slaapplaatsen.  
 
U heeft de beschikking over een goed geoutilleerde keuken en een eigen bar met tapinstallatie. Als u van koken houdt, dan hebt u alles bij de hand om uw ontbijt, lunch of diner te bereiden. Gaat u voor gemak, kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.
 
Het animatieteam staat voor u klaar om een onderhoudend dagbestedingsprogramma voor u samen te stellen. U hebt de keuze uit een groot aantal creatieve workshops. Wilt u uitdaging en avontuur? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zoekt u liever de rust op in de prachtige omgeving ? Kies dan voor een sportieve wandeling of fietstocht in de bossen. Of boek een leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Met een unieke Amerikaanse schoolbus of een huifkar nemen we ook het vervoer voor onze rekening.