Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Het Achterhuis, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 24 personen. Deze karakteristieke groepsaccommodatie is van begane grond tot bovenverdieping van alle gemakken voorzien. Een sfeervolle woonkamer met gashaard en met een riante, omheinde tuin. De kinderen kunnen zich uitleven op het gras, in het speeltoestel of met de tafeltennistafel.
 
Op de eerste verdieping van Het Achterhuis zijn 8 aparte slaapkamers (4 x 2 en 4 x 4 persoons). U kunt de capaciteit van 24 personen op 2 manieren uitbreiden. Huur 1 of 2 extra gastenkamers (ieder tweepersoons). Of met de combinatie van Het Achterhuis en Het Voorhuis verdubbelt u het aantal slaapplekken.

Het Achterhuis beschikt over  professionele apparatuur om voor groepen te koken. Wat betreft ontbijt, lunch en diner hebt u de vrije hand: zelfverzorging of maaltijdverzorging.
Gaat u voor gemak, kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.
 
Het animatieteam staat voor u klaar om een onderhoudend dagbestedingsprogramma voor u samen te stellen. U hebt de keuze uit een groot aantal creatieve workshops. Wilt u uitdaging en avontuur? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zoekt u liever de rust op in de prachtige omgeving ? Kies dan voor een sportieve wandeling of fietstocht in de bossen. Of boek een leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Met een unieke Amerikaanse schoolbus of een huifkar nemen we ook het vervoer voor onze rekening.