Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Het Bakhuis, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 15 personen.  Het Bakhuis is recent gemoderniseerd in een bourgondische sfeer. Niet alleen beschikt de zitkamer over een sfeervolle open haard. Ook is de gehele woning voorzien van vloerverwarming. Buiten op het privé terras of in de riante, omheinde tuin kunt u van volop genieten van uw privacy. Speciaal voor de kinderen staan er een speeltoestel en een tafeltennistafel in de tuin.
 
Het Bakhuis beschikt over 8 aparte slaapkamers (7 x 2 en 1 x 1) met privé badkamer. 4 van deze badkamers zijn aangepast voor gasten met een lichamelijke beperking

In de keuken van het Bakhuis heeft u alles bij de hand om te kokkerellen voor uw gezelschap. Gaat u voor gemak, kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.
 
Om u te vermaken en bezig te houden, stellen onze medewerkers graag een aantrekkelijk programma voor u samen. U kunt kiezen uit diverse creatieve workshops, uitdagende outdoor-activiteiten of leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Graag wijzen we u op uitgestippelde wandel- en fietsroutes in de buurt van Landgoed de Biestheuvel. Wilt u zich graag op bijzondere wijze laten vervoeren naar uw bestemming? Reserveer dan een tochtje in een Amerikaanse schoolbus of huifkar.