Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Het Koetshuis, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 15 personen. Het volledig verbouwde Koetshuis heeft alles in huis, dankzij de vloerverwarming en de sfeervolle open haard zit u er warmpjes en comfortabel bij. Buiten in de riante, omheinde tuin én op het privé terras geniet u volop van de rust, de natuur en uw privacy. Ook kinderen komen aan hun trekken. Voor hen staan er een speeltoestel en een tafeltennistafel in de tuin.
 
Het Koetshuis is met 8 slaapkamers (7 x 2 en 1 x 1 persoons) met privé badkamer ingericht voor maximaal 15 personen. 4 van deze badkamers hebben speciale voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking.

De keuken van Het Koetshuis is er helemaal op ingericht om te kunnen koken voor uw gezelschap. Gaat u voor gemak, kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.
 
Om u te vermaken en bezig te houden, stellen onze medewerkers graag een aantrekkelijk programma voor u samen. U kunt kiezen uit diverse creatieve workshops, uitdagende outdoor-activiteiten of leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Graag wijzen we u op uitgestippelde wandel- en fietsroutes in de buurt van Landgoed de Biestheuvel. Wilt u zich graag op bijzondere wijze laten vervoeren naar uw bestemming? Reserveer dan een tochtje in een Amerikaanse schoolbus of huifkar.