Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Het Voorhuis, één van de accommodaties van de Biestheuvel,  is geschikt voor 24 personen.  Van boven tot onder is deze groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken om u een comfortabel verblijf te geven zoals een gashaard, de privé bar met tapinstallatie of de buffetmogelijkheden. Buiten garanderen de riante, omheinde tuin én privé terras uw rust en privacy. Met een speeltoestel en een tafeltennistafel in de tuin is ook aan de kinderen gedacht.
 
Het Voorhuis heeft 8 gescheiden slaapkamers (4 x 2 en 4 x 4) op de eerste verdieping. Wilt u de capaciteit van 24 personen uitbreiden? Graag zetten we een pipowagen met 3 stapelbedden nabij de accommodatie. Of verdubbel de capaciteit door Het Voorhuis en Het Achterhuis aan elkaar te koppelen.
 
De keuken van Het Voorhuis is uitstekend geoutilleerd om voor uw gezelschap te koken. Als zelfverzorging niet uw voorkeur heeft  kies dan voor de speciale service voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst verzorgen wij voor u de drank. U kunt ook kiezen om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.
 
Om u te vermaken en bezig te houden, stellen onze medewerkers graag een aantrekkelijk programma voor u samen. U kunt kiezen uit diverse creatieve workshops, uitdagende outdoor-activiteiten of leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Graag wijzen we u op uitgestippelde wandel- en fietsroutes in de buurt van Landgoed de Biestheuvel. Wilt u zich graag op bijzondere wijze laten vervoeren naar uw bestemming? Reserveer dan een tochtje in een Amerikaanse schoolbus of huifkar.