Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Paasheuvelgroep Oosterhout, het schoolbuitenverblijf, biedt ruimte aan 100 personen. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Het heeft een aparte eetzaal, een recreatiezaal en een ‘leiderskamer’. De accommodatie ligt op een groot eigen terrein midden in het natuurgebied de Vrachelseheide met bossen en zandverstuivingen. Hierdoor is het een ideale plek om sport- en spelactviteiten te organiseren en voor natuurwerkweken.
 
Er zijn 2 en 6 slaapkamers voor resp. 12 en 10 personen, en 2 en 4 slaapkamers voor resp. 4 en 2 personen. De bedden zijn voorzien van matras en kussen. Een slaapzak, (of dekbed) en bedlinnen moet u zelf meenemen.
 
De accommodatie is alleen op basis van catering te reserveren. Dat wil zeggen  inclusief 3 maaltijden per dag. Hierbij zijn het ontbijt en de lunch standaard. Voor het avondeten heeft u keuze uit verschillende menu's. In overleg kan er rekening gehouden worden met speciale wensen. De standaard maaltijden zijn uit te breiden en daarnaast bieden wij verschillende barbecuepakketten aan.
 
Op het terrein zijn een speelveld, volleybalnet, binnen en buiten tafeltennistafel.
In de natuurlijke omgeving zijn vele activiteiten te organiseren. Tevens is er een buitenterras en een kampvuurplek (zelf hout meenemen).
In de directe omgeving vindt u zwembad de Katjeskelder en zwembad de Warande.