Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Groepsaccommodatie de Beestenboel, (één van de twee accommodaties van Park Ossendrecht) is gelegen in West-Brabant, net boven Ossendrecht in het buurtschap Calfven en biedt ruimte aan 32 personen.
De accommodatie heeft een verblijfsruimte met keukenblok, 4 slaapkamers voor 8 personen en sanitair. Voor de maaltijden wordt gezorgd. Deze worden in de accommodatie gebracht maar er is ook een grote (gezamelijke met evt. andere groepen.) eetzaal. Tegen een kleine meerprijs  € 2,50 p.p.p.n. wordt dan ook de afwas voor u gedaan.
 
Bent u met meer personen dan bestaat ook de mogelijkheid om te overnachten in 4-persoons tenten die naast de accommodatie liggen. 
 
Speciaal voor (grotere) groepen is er een extra zaal, ingericht in westernthema, (te huur of soms inclusief) te gebruiken als b.v. oefenruimte of voor de bonte avond. Wilt u een voorstelling geven dan kunt u ook gebruik maken van het openluchttheater. En in de verhalengrot is het in het donker spannend verhalen vertellen.
 
Op het terrein bevinden zich tevens twee verharde sportvelden en één met gras.  Een groot deel van het terrein staat vol met de meest leuke speeltoestellen en is omringd door bos en een zwembad vindt u op loopafstand in Hoogerheide. De kinderen zullen zich geen moment vervelen !