Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Park Ossendrech is gelegen in West-Brabant, net boven Ossendrecht, in het buurtschap Calfven. Op het 7 ha grote terrein staan 4 Tipi-tentenkampen.                    Het blauwe Tipi kamp heeft 10 tenten, voor 64 personen, met éénpersoonsbedden en voorzien van electra.
Het Tipi-kamp heeft een eigen sanitaire unit, (douches en toiletten) en een grotere verblijfstent die te gebruiken is als eet/recreatieruimte. De maaltijden worden verzorgd. Deze worden in de verblijfstent gebracht, maar, tegen een kleine meerprijs ( € 2,50 p.p.p.n) kunt u ook gebruik maken van een eetzaal. Hier wordt dan tevens de afwas voor u gedaan.
 
Wilt u een grotere recreatieruimte dan is er voor groepen (tot 300 personen) een zaal ingericht in westernthema. (te huur of soms inclusief). Kleinere groepen (ca. 60 pers.) kunnen een optreden verzorgen in de circustent. Een voorstelling kunt u ook geven in het openluchttheater. (240 pers.) En in de verhalengrot is het in het donker spannend verhalen vertellen.
 
Op het terrein bevinden zich twee verharde sportvelden en één grasveld.  Een groot deel van het terrein staat vol met de meest leuke speeltoestellen en is omringd door bos en op loopafstand is er een zwembad. De kinderen zullen zich geen moment vervelen !