Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

Stevenshof

`t Hof (20p.)

Tussen Nijmegen en Venray, in het natuurrijke dorpje Stevensbeek, ligt groepsaccommodatie Stevenshof met 4 aparte accommodaties. Een geschikte en unieke locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of ander gezelschap. `t Hof is geschikt voor groepen tot 20 personen.

`t Hof (20p.) `t Hof (20p.) `t Hof (20p.) `t Hof (20p.) `t Hof (20p.)
Meer informatie

`t Heem (20p.)

Tussen Nijmegen en Venray, in het kleine natuurrijke dorpje Stevensbeek, ligt Groepsaccommodatie Stevenshof. Een geschikte en unieke locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of ander gezelschap. `t Heem is geschikt voor groepen tot 20 personen.

`t Heem (20p.) `t Heem (20p.) `t Heem (20p.) `t Heem (20p.) `t Heem (20p.)
Meer informatie

De Brink (30p.)

Tussen Nijmegen en Venray, in het natuurrijke dorpje Stevensbeek, ligt groepsaccommodatie Stevenshof met 4 aparte accommodaties. Een geschikte en unieke locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of ander gezelschap. De Brink is geschikt voor groepen tot 30 personen.

De Brink (30p.) De Brink (30p.) De Brink (30p.) De Brink (30p.) De Brink (30p.)
Meer informatie

`t Koetshuis (40p.)

Tussen Nijmegen en Venray, in het natuurrijke dorpje Stevensbeek, ligt Groepsaccommodatie Stevenshof. Een geschikte en unieke locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of ander gezelschap. `t Koetshuis is geschikt voor groepen tot 40 personen.

`t Koetshuis (40p.) `t Koetshuis (40p.) `t Koetshuis (40p.) `t Koetshuis (40p.) `t Koetshuis (40p.)
Meer informatie