Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Venweide, een 5 sterren groepsaccommodatie , biedt tuimte aan max. 47 personen. Daarbij heeft u het "alleengebruik" er zijn dus geen andere gasten op het terrein. De accommodatie heeft een gezellige verblijfsruimte die is voorzien van bar en open gashaard. Tevens is er een aparte groepsruimte, met een pingpongtafel, tafelvoetbalspel, gezelschapsspelen,  beamer+scherm en zelfs  een geluidsinstallatie.   

U heeft de beschikking over een aparte eetzaal met professionele keuken waar u de maaltijden kunt bereiden. Met o.a. een 6-pits gasfornuis, oven,, grote koelkast, diepvries, snijmachine, magnetron en afwasmachine.

In het aparte logiesgebouw vindt u 18 slaapkamers (2,3, en 4 persoons) met op iedere kamer een eigen toilet, douche en wastafel.   Elk bed is voorzien van overtrek,  dekbed met kussen en bedlampje. Lakens en handdoeken zijn te huur.   In beide gebouwen is WiFi.
 
Buiten liggen 2 overdekte terrassen met meubilair en een groot grasveld met kampvuurplaats. Venweide ligt in een bosgebied tussen diverse natuurgebieden en vennen, en vlak bij Valkenswaard waar veel te beleven is voor jong en oud.