Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
De Willy Hoeve biedt plaats aan een groep van maximaal 80 personen. Maar ook kleinere groepen zijn welkom. Privacy is gegarandeerd, wij verhuren altijd maar aan één groep.  Er zijn 13 slaapkamers, waarvan 8 op de begane grond. Alle bedden zijn éénpersoons en voorzien van goede matrassen.

Er zijn twee recreatiezalen, beide met een gezellige zithoek. In de grote zaal is een professionele geluidsinstallatie met beamer aanwezig en uiteraard gratis WIFI. Beide zalen hebben een gezellig gedeelte om te darten. Om het geheel gezellig af te kleden hangen er soorten verlichting in de zalen, of u nu wilt knutselen met de kinderen of een disco avond gepland heeft het kan allemaal.

Voor de inwendige mens beschikt u over een grote professioneel ingerichte keuken, waar u de maaltijden klaar kunt maken met het elan van een chef-kok. Er is diverse horeca apparatuur aanwezig en voldoende glaswerk, serviesgoed, bestek etc.

Op het terras staan twee tafeltennistafels en grenst aan een ruime speeltuin. Diverse speeltoestellen met wit zand als veilige ondergrond die ook kan dienen als grote zandbak voor de allerkleinste. Op de sportvelden kan men naast voetballen ook volleyballen en basketballen. Het gehele recreatieterrein is voorzien van een degelijk hekwerk zodat u rustig kunt genieten van uw vakantie.

Een heel bijzonder plaats is de kampvuurcirkel met overdekt terras. Hier kunt u tot in de late avonduurtjes genieten van een heerlijk vuurtje. Het hout kunt u sprokkelen in het bos tegenover de accommodatie. Succes verzekerd !