Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Groepsaccommodatie, en tevens minicamping,  W’tjewel is landelijk gelegen tussen Eersel en Bergeijk en biedt plaats aan 120 personen. Bergeijk staat bekend om zijn groen en Eersel heeft met een historisch marktplein een typische Brabantse sfeer.

De ruim opgezette accommodatie is geheel gelijkvloers en wordt slechts aan 1 groep tegelijk verhuurd zodat uw privacy gewaarborgd is. U overnacht in 8 slaapzalen die voorzien zijn van stapelbedden. Er is dames/heren sanitair en voor de mindervalide een toegankelijke douche- en toiletruimte.

De recreatiezaal van 300m² is voorzien van een gezellige bar met een uitgebreide geluidsinstallatie, een beamer en dvd-speler. Met een podium voor de bonte avond en  men kan er tafelvoetbal/tennis en darts spelen.  Er is tevens free WIFI.
De zeer ruime professionele keuken beschikt over een vaatwasser, oven, magnetron, braadslede, koelkast, diepvries, friteuse en de benodigde pannen, kookgerei en servies.

In de grote speeltuin staan diverse speel- en klimtoestellen en een trampoline. Op het sportveld van 5000m², met 4 goals, kan men zich naar hartelust uitleven met sport en spel.  Bij het kampvuur kan men gebruik maken van de aanwezige BBQ.

De accommodatie is gelegen op 300 meter afstand van bosgebied dat vrij toegankelijk is voor speurtochten en bosspelen.