Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment
‘t Kraanven biedt plaats aan een groep van maximaal 60 personen.
Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 leidingkamer met aparte douche en toilet. Wij hebben stapelbedden met matras. U dient zelf voor kussen en slaapzak/dekbed te zorgen.

De gezellige recreatiezaal heeft een zithoek, professionele muziekinstallatie met beamer en is ingericht met voldoende tafels en stoelen. Middels de openslaande deuren naar het grote terras is er mooi overzicht over het terrein en het sportveld met speeltuin. Er is een bbq aanwezig.

Tevens beschikt u over een grote en ook gezellige keuken, waar u de maaltijd klaar kunt maken. Er is professionele apparatuur aanwezig en glaswerk, serviesgoed, bestek etc. is ruim voorzien. Catering is mogelijk.

’t Kraanven is voorzien van Wifi en een professionele muziekinstallatie met beamer. Middels de beamer kunt u tv kijken..

Op het terras staat een tafeltennis tafelen voetbaltafel met klein speeltuintje. De groteren spelen heerlijk op het ruime sportveld en in de grotere speeltuin. Op het sportveld is een kampvuurbak aanwezig. Deze wordt op aanvraag gevuld met hout.