Menu

Aanbiedingen

  • er zijn geen aanbiedingen op dit moment

zoekresultaten

De Bleek

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Bleek, geschikt voor 15 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Bleek De Bleek De Bleek De Bleek De Bleek
Meer informatie

Het Bakhuis

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Bakhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Het Bakhuis Het Bakhuis Het Bakhuis Het Bakhuis Het Bakhuis
Meer informatie

Het Koetshuis

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Koetshuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Het Koetshuis Het Koetshuis Het Koetshuis Het Koetshuis Het Koetshuis
Meer informatie

De Schouw

De Schouw is één van de drie groeps-accommodaties van 't Volderke Een 5 sterren accommodatie voor 16 gasten en beschikt onder meer over 6 slaapkamers met douche en toilet op de kamer.Lekker genieten van luxe in het Bourgondische Brabant.

De Schouw De Schouw De Schouw De Schouw De Schouw
Meer informatie

De Bosrand

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties,waaronder 'De Bosrand'. In een natuurlijke en rustgevend sfeer geschikt voor groepen tot 17 personen. Met sfeervolle woonkamer en slaapkamers met een eigen landelijk karakter.

De Bosrand De Bosrand De Bosrand De Bosrand De Bosrand
Meer informatie

`t Heem

Tussen Nijmegen en Venray, in het kleine natuurrijke dorpje Stevensbeek, ligt Groepsaccommodatie Stevenshof. Een geschikte en unieke locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of ander gezelschap. `t Heem is geschikt voor groepen tot 20 personen.

`t Heem `t Heem `t Heem `t Heem `t Heem
Meer informatie

De Wijsthoeve

Groepsaccommodatie De Wijsthoeve, gelegen in het natuurgebied De Maashorst bij Heesch, heeft twee accommodaties, A en B. Verblijf A is geschikt voor 22 personen. Naast de accommodatie ligt manage de Wijsthoeve,met mogelijk- heden voor pony-,paardrijden/lessen en huifkartochten.

De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve
Meer informatie

Fluitekruid

Groepsaccommodatie Fluitekruid biedt onderdak aan groepen tot 23 personen. Deze sfeervol ingerichte accommodatie is recent gebouwd. Fluitekruid beschikt over 6 slaapkamers: 5 met sanitair en 1 zonder sanitair. Deze groepsaccommodatie is niet geschikt voor scholen en jeugdgroepen.

Fluitekruid Fluitekruid Fluitekruid Fluitekruid Fluitekruid
Meer informatie

De Heidehof

Aan de rand van natuurgebied de "Maashorst" vindt u deze luxe 5-sterren accommodatie. De accommodatie biedt de mogelijkheid voor het verblijf van 24 personen. Er zijn 12 ruime tweepersoons slaapkamers allen voorzien van een luxueuze badkamer.

De Heidehof De Heidehof De Heidehof De Heidehof De Heidehof
Meer informatie

De Ontginning

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties, waaronder 'De Ontginning'. Een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 25 personen. Met sfeervolle woonkamer en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Ontginning De Ontginning De Ontginning De Ontginning De Ontginning
Meer informatie

Het Achterhuis

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Achterhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Het Achterhuis Het Achterhuis Het Achterhuis Het Achterhuis Het Achterhuis
Meer informatie

De Hoeve

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Hoeve. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Hoeve De Hoeve De Hoeve De Hoeve De Hoeve
Meer informatie

De Schuurherd

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schuurherd. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 24 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Schuurherd De Schuurherd De Schuurherd De Schuurherd De Schuurherd
Meer informatie

Het Voorhuis

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder Het Voorhuis. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 15 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

Het Voorhuis Het Voorhuis Het Voorhuis Het Voorhuis Het Voorhuis
Meer informatie

De Heidegaard

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heidegaard. Een moderne accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 24 personen. Er zijn 4 aparte slaaplodges en een aparte centrale ruimte.

De Heidegaard De Heidegaard De Heidegaard De Heidegaard De Heidegaard
Meer informatie

De Bonte Koe

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst drie luxe groepsaccommodaties, waaronder 'De Bonte Koe'. Een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 25 personen. Met sfeervolle woonkamer en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Bonte Koe De Bonte Koe De Bonte Koe De Bonte Koe De Bonte Koe
Meer informatie

De Leilinde

De Leilinde is één van de drie groeps-accommodaties van 't Volderke Een 5 sterren accommodatie voor 26 gasten en beschikt onder meer over 9 slaapkamers met douche en toilet op de kamer. Lekker genieten van luxe in het Bourgondische Brabant.

De Leilinde De Leilinde De Leilinde De Leilinde De Leilinde
Meer informatie

De Heideheuvel

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heideheuvel. Een luxere accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers van 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten.

De Heideheuvel De Heideheuvel De Heideheuvel De Heideheuvel De Heideheuvel
Meer informatie

Onder zeil

Direct aan het water van de Kraaijenbergse plassen vindt u deze groepsaccommodatie, welke gevestigd is in onze prachtige boerderij. U bent van harte welkom met uw gezin, familie, collega's, vrienden, kennissen, leerlingen of clubgenoten. Onder zeil biedt ruimte aan 30 personen.

Onder zeil Onder zeil Onder zeil Onder zeil Onder zeil
Meer informatie

In het riet

Direct aan het water van de Kraaijenbergse plassen vindt u deze groepsaccommodatie, welke gevestigd is in onze prachtige boerderij. U bent van harte welkom met uw gezin, familie, collega's, vrienden, kennissen, leerlingen of clubgenoten. In het riet biedt ruimte aan 20 personen.

In het riet In het riet In het riet In het riet In het riet
Meer informatie

De Brink en 't Heem

Tussen Nijmegen en Venray, in het natuurrijke dorpje Stevensbeek, ligt groepsaccommodatie Stevenshof met 2 aparte accommodaties. Een geschikte en unieke locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of ander gezelschap.

De Brink en 't Heem De Brink en 't Heem De Brink en 't Heem De Brink en 't Heem De Brink en 't Heem
Meer informatie

De Wijsthoeve

Groepsaccommodatie De Wijsthoeve, gelegen in het natuurgebied De Maashorst bij Heesch, heeft twee accommodaties, A en B. Verblijf B is geschikt voor 32 personen. Naast de accommodatie ligt manage de Wijsthoeve,met mogelijk- heden voor pony-,paardrijden/lessen en huifkartochten.

De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve
Meer informatie

De Beestenboel

Op Park Ossendrecht vindt u 4 tipi-tenten- kampen en 2 groepsaccommodaties, waarvan één, genaamd de Beestenboel, geschikt is voor 32 pers.Voorzien van een verblijfsruimte, sanitair, 4 achtpers. slaapkamers en direct gelegen aan het speel-doe bos met vele speeltoestellen.

De Beestenboel De Beestenboel De Beestenboel De Beestenboel De Beestenboel
Meer informatie

De Pimpernoot

De Pimpernoot is dé perfecte groepsaccommodatie voor groepen tot maximaal 34 personen. De recent gebouwde Pimpernoot beschikt over in totaal 8 slaapkamers, die stuk voor stuk uitgerust zijn met modern sanitair. Deze groepsaccommodatie is niet geschikt voor scholen en jeugdgroepe

De Pimpernoot De Pimpernoot De Pimpernoot De Pimpernoot De Pimpernoot
Meer informatie

De Landerij

De Landerij is één van de drie groeps-accommodaties van 't Volderke Een 5 sterren accommodatie voor 34 gasten en beschikt onder meer over 10 slaapkamers met douche en toilet op de kamer. Lekker genieten van de Brabantse spontaniteit in de groene, sportieve omgeving.

De Landerij De Landerij De Landerij De Landerij De Landerij
Meer informatie

De Brink

Tussen Nijmegen en Venray, in het natuurrijke dorpje Stevensbeek, ligt groepsaccommodatie Stevenshof met 2 aparte accommodaties. Een geschikte en unieke locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of ander gezelschap. De Brink is geschikt voor groepen tot 35 personen.

De Brink De Brink De Brink De Brink De Brink
Meer informatie

De Hooiberg

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Hooiberg. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 36 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Hooiberg De Hooiberg De Hooiberg De Hooiberg De Hooiberg
Meer informatie

De Kleine Beerze

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Kleine Beerze, geschikt voor 38 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Kleine Beerze De Kleine Beerze De Kleine Beerze De Kleine Beerze De Kleine Beerze
Meer informatie

De Heidebloem

Aan de rand van natuurgebied "De Maashorst" vindt u accommodatie de Heidebloem. De accommodatie is een gezellig ingericht verblijf met mogelijkheden voor groepen bestaand uit 40 personen. De Heidebloem beschikt over een knusse woonkamer en een goed uitgeruste keuken.

De Heidebloem De Heidebloem De Heidebloem De Heidebloem De Heidebloem
Meer informatie

Potstal

Groepsaccommodatie De Blauwe Kei-Potstal is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving in het zuidoosten van Noord-Brabant. Met ideale wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Op een steenworp afstand bevindt zich het natuurgebied De Strabrechtse Heide.

Potstal Potstal Potstal Potstal Potstal
Meer informatie

Bakhuis

Groepsaccommodatie De Blauwe Kei-Bakhuis is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving in het zuidoosten van Noord-Brabant. Met ideale wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Op een steenworp afstand bevindt zich het natuurgebied De Strabrechtse Heide.

Bakhuis Bakhuis Bakhuis Bakhuis Bakhuis
Meer informatie

De Geershof

De Geershof ligt zuidelijk in het bosrijke gebied tussen Breda en de Belgische grens. De groepsaccommodatie biedt veel privacy. Uw groep, van maximaal 40 personen, beschikt over het hele huis met groot terras op het zuiden en een terrein voor sport en spel.

De Geershof De Geershof De Geershof De Geershof De Geershof
Meer informatie

De Schop

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schop. Een sfeervol verblijf voor groepen tot 36 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Schop De Schop De Schop De Schop De Schop
Meer informatie

Het Hazenhonk

In de prachtige omgeving van Eersel biedt Den Hazelaar vier groepsaccommodaties, waaronder het Hazenhonk. Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke,sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

Het Hazenhonk Het Hazenhonk Het Hazenhonk Het Hazenhonk Het Hazenhonk
Meer informatie

Willy Hoeve40

In het mooiste gedeelte van de ‘Groene Kempen’ dichtbij Bergeijk ligt de Willy-Hoeve.Gelegen tegenover een groot bos met prachtige wandelpaden. Deze accommodatie biedt plaatst aan max. 80 personen, maar is in de wintermaanden ook te huur voor kleinere groepen (30/40 pers.)

Willy Hoeve40 Willy Hoeve40 Willy Hoeve40 Willy Hoeve40 Willy Hoeve40
Meer informatie

De Putte

Groepsaccommodatie De Putte is een verbouwde boerderij, waarvan de vorm en sfeer bewaard zijn gebleven.De accommodatie is geschikt voor 42 personen, en is gelegen aan de rand van het dorp Hoogeloon, vlakbij de bossen, een fraaie landschapsplas en een speelbos voor de kinderen.

De Putte De Putte De Putte De Putte De Putte
Meer informatie

De Schaapskooi

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel negen comfortabele groepsaccommodaties, waaronder De Schaapkooi.Een sfeervol verblijf voor groepen tot 43 personen en van alle gemakken voorzien. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit.

De Schaapskooi De Schaapskooi De Schaapskooi De Schaapskooi De Schaapskooi
Meer informatie

Den Dries

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder Den Dries, geschikt voor 45 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

Den Dries Den Dries Den Dries Den Dries Den Dries
Meer informatie

de Pluu

In de prachtige omgeving van Eersel biedt Den Hazelaar vier groepsaccommodaties, waaronder de Pluu. Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke en sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

de Pluu de Pluu de Pluu de Pluu de Pluu
Meer informatie

De Driepunt

In de prachtige omgeving van Eersel biedt Den Hazelaar vier groepsaccommodaties, waaronder de Driepunt. Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke, sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

De Driepunt De Driepunt De Driepunt De Driepunt De Driepunt
Meer informatie

Venweide

Net onder Valkenswaard, in een bosrijke omgeving, ligt groepsaccommodatie Venweide. Dit sfeervolle en luxe verblijf is geschikt voor groepen tot 47 personen. In deze 5 sterren accommodatie bent u verzekerd van de allerbeste voorzieningen en faciliteiten.

Venweide Venweide Venweide Venweide Venweide
Meer informatie

De Ganzerik

De Ganzerik is een perfecte groepsaccommodatie voor groepen tot maximaal 52 personen. De Ganzerik herbergt een grote sfeervolle recreatieruimte en 7 slaapkamers, met een eigen sanitairblokje. Ook scholen en jeugdgroepen zijn welkom.

De Ganzerik De Ganzerik De Ganzerik De Ganzerik De Ganzerik
Meer informatie

De Wijsthoeve

Groepsaccommodatie De Wijsthoeve, gelegen in het natuurgebied De Maashorst bij Heesch, heeft twee accommodaties, A en B. Samen geschikt voor 54 personen. Naast de accommodatie ligt manage de Wijsthoeve,met mogelijk- heden voor pony-,paardrijden/lessen en huifkartochten.

De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve De Wijsthoeve
Meer informatie

Onder zeil en In het riet

Direct aan het water van de Kraaijenbergse plassen vindt u deze groepsaccommodatie. U bent van harte welkom met uw gezin, familie, collega's, vrienden, kennissen, leerlingen of clubgenoten. Onder zeil en In het riet samen bieden ruimte aan 60 personen.

Onder zeil en In het riet Onder zeil en In het riet Onder zeil en In het riet Onder zeil en In het riet Onder zeil en In het riet
Meer informatie

't Kraanven

’t Kraanven ligt zuidelijk in het bosrijke gebied tussen Waalwijk en Tilburg. Nabij de Efteling. . De groepsaccommodatie biedt veel privacy. Uw groep, van maximaal 60 personen, beschikt over het hele huis met groot terras op het zuiden en een terrein voor sport en spel.

't Kraanven 't Kraanven 't Kraanven 't Kraanven 't Kraanven
Meer informatie

Den Overkant

In de prachtige omgeving van Eersel biedt Den Hazelaar vier groepsaccommodaties, waaronder den Overkant.Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke en sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

Den Overkant Den Overkant Den Overkant Den Overkant Den Overkant
Meer informatie

De Grote Beerze

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder De Grote Beerze, geschikt voor 60 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

De Grote Beerze De Grote Beerze De Grote Beerze De Grote Beerze De Grote Beerze
Meer informatie

Op 't Erf

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder Op 't Erf, geschikt voor 60 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.

Op 't Erf Op 't Erf Op 't Erf Op 't Erf Op 't Erf
Meer informatie

De Buitenhorst

Gelegen aan het grote natuurgebied, de Maashorst, biedt de Buitenhorst met drie luxe groepsaccommodaties een luxe en comfortabel verblijf voor groepen tot 60 personen. Met sfeervolle woonkamers en tweepersoonskamers met eigen modern ingerichte badkamer.

De Buitenhorst De Buitenhorst De Buitenhorst De Buitenhorst De Buitenhorst
Meer informatie

Tipikamp blauw

Park Ossendrecht heeft 4 Tipi-tentenkampen, waarvan het blauwe kamp er één van is. Dit tentenkamp bestaat uit 10 tipi's met in totaal 64 bedden. Tevens is er 1 grotere wigwamtent voor eet- of verblijfsruimte. Het is direct gelegen aan het speel-doe bos met vele speeltoestellen

Tipikamp blauw Tipikamp blauw Tipikamp blauw Tipikamp blauw Tipikamp blauw
Meer informatie

Tipikamp groen

Park Luchtballon heeft 4 Tipi-tentenkampen, waarvan het groene kamp er één van is. Dit tentenkamp bestaat uit 10 tipi's met in totaal 64 bedden. Tevens is er 1 grotere wigwamtent voor eet- of verblijfsruimte. Het is direct gelegen aan het speel-doe bos met vele speeltoestellen

Tipikamp groen Tipikamp groen Tipikamp groen Tipikamp groen Tipikamp groen
Meer informatie

Tipikamp oranje

Park Luchtballon heeft 4 Tipi-tentenkampen, waarvan het oranje kamp er één van is. Dit tentenkamp bestaat uit 10 tipi's met in totaal 64 bedden. Tevens is er 1 grotere wigwamtent voor eet- of verblijfsruimte. Het is direct gelegen aan het speel-doe bos met vele speeltoestellen

Tipikamp oranje Tipikamp oranje Tipikamp oranje Tipikamp oranje Tipikamp oranje
Meer informatie

Tipikamp geel

Park Luchtballon heeft 4 Tipi-tentenkampen, waarvan het gele kamp er één van is. Dit tentenkamp bestaat uit 10 tipi's met in totaal 64 bedden. Tevens is er 1 grotere wigwamtent voor eet- of verblijfsruimte. Het is direct gelegen aan het speel-doe bos met vele speeltoestellen.

Tipikamp geel Tipikamp geel Tipikamp geel Tipikamp geel Tipikamp geel
Meer informatie

Willy Hoeve80

In het mooiste gedeelte van de ‘Groene Kempen’ ligt Bergeijk als een parel van rust in bossen en natuurschoon. Temidden van deze ‘groene Oase’ vindt u de Willy-Hoeve. Een groepsaccommodatie voor 80 personen, gelegen tegenover een groot bos met prachtige wandelpaden.

Willy Hoeve80 Willy Hoeve80 Willy Hoeve80 Willy Hoeve80 Willy Hoeve80
Meer informatie

De Luchtballon

Op Park Ossendrecht vindt u 4 tipi-tenten- kampen en 2 groepsaccommodaties waarvan één, genaamd de Luchtballon, geschikt is voor 84 pers. Met een gezellige verblijfsruimte voorzien van podium,11 ruime slaapkamers en direct gelegen aan het speel-doe bos met vele speeltoestellen.

De Luchtballon De Luchtballon De Luchtballon De Luchtballon De Luchtballon
Meer informatie

Paasheuvelgroep Oosterhout

Het Schoolbuitenhuis, biedt ruimte aan 100 personen en is gelegen midden in het natuurgebied de Vrachelseheide met bossen en zandverstuivingen. Met een gezellig groepsverblijf, recreatiezaal en speelveld is het een ideale plek voor verenigingen en scholen.

Paasheuvelgroep  Oosterhout Paasheuvelgroep  Oosterhout Paasheuvelgroep  Oosterhout Paasheuvelgroep  Oosterhout Paasheuvelgroep  Oosterhout
Meer informatie

W'tjewel

Groepsaccommodatie W’tjewel is landelijk gelegen tussen Eersel en Bergeijk en biedt plaats aan 120 personen. Voorzien van een profesionele keuken, een grote recreatiezaal, sportveld en speeltuin. Er wordt slechts aan 1 groep tegelijk verhuurd zodat privacy gewaarborgd is.

W'tjewel W'tjewel W'tjewel W'tjewel W'tjewel
Meer informatie

Den Hazelaar

In de prachtige omgeving van Eersel ligt Den Hazelaar, met vier groepsaccommodaties voor 180 personen.Sfeervol en volledig ingericht met mogelijkheden voor leuke, sportieve activiteiten. Ideaal voor een weekendje of (mid)weekje weg met vrienden, familie, school of vereniging.

Den Hazelaar Den Hazelaar Den Hazelaar Den Hazelaar Den Hazelaar
Meer informatie

De Roerdomp

Niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier ligt, midden in het groen, groepsaccommodatie de Roerdomp. Met totaal vijf accommodaties biedt deze ruimte aan groepen, tot max. 220 personen op een terrein met vele mogelijkheden.

De Roerdomp De Roerdomp De Roerdomp De Roerdomp De Roerdomp
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel

Gelegen in de Brabantse Kempen, biedt Landgoed de Biestheuvel met negen comfortabele groepsaccommodaties ruimte aan 245 personen. Met vele mogelijkheden voor een leuke en sportieve dagactiviteit. U kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren.

Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel
Meer informatie

Paasheuvelgroep Park Ossendrecht

Park Ossendrecht ligt onder Bergen op Zoom op een omheind bosterrein. Er zijn 4 tipi-tentenkampen en 2 groepsaccommodaties. Geschikt voor 30 tot 400 pers., met o.a. een eet- en recreatiezaal voor grote groepen, een openluchttheater en vele speeltoestellen in het speel-doe bos.

Paasheuvelgroep Park Ossendrecht Paasheuvelgroep Park Ossendrecht Paasheuvelgroep Park Ossendrecht Paasheuvelgroep Park Ossendrecht Paasheuvelgroep Park Ossendrecht
Meer informatie